Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Објавено 03 март 2013, 14:31, во Македонија
Share |
Print page

Предизборната кампања на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата стартува од Охрид

Предизборната кампања на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата стартува од Охрид

Kоалицијата „За подобра Македонија" предводена од ВМРО-ДПМНЕ  утре од Охрид  ја почнува предизборната кампања во пресрет на локалните избори на 24-ти март.

Во Скопје, митингот е закажан за  9-ти март, а Велес е градот во кој ќе ја финишира својата предизборна кампања владејачката партија, закажана за 22-ри март.

Во тринеделниот период, колку што е предвидено да трае кампањата, закажани се собири и митинзи во сите поголеми градови и населени места во земјата.


КОМЕНТАРИ

Коментирај

РЕКЛАМИ


КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000


Капитал изданија

РЕКЛАМИ